ραδιοταξι αγρινιου, ταξι αγρινιο, ραδιοταξι αγρινιο

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΠΡΟΣ κ. ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ

Posted on Posted in Επιστολές

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 59 – ΑΓΡΙΝΙΟ

ΤΗΛ. 26410 – 44616

Αγρίνιο 6 Νοεμβρίου 2012

Αξιότιμε κύριε Καραγκούνη ,

Το Σωματείο μας αριθμεί 180 μέλη και ασκεί την λειτουργία του από το 1988 προσφέροντας συνεχώς τις υπηρεσίες του στο επιβατικό κοινό της πόλης, αφού σε καθημερινή βάση εξυπηρετεί εκατοντάδες επιβάτες για τις μετακινήσεις τους.

Πριν ένα χρόνο ακριβώς βρισκόμασταν σε κινητοποιήσεις απέναντι στις προθέσεις του τότε Υπουργού Μεταφορών κ. Ραγκούση για πλήρη απελευθέρωση του επαγγέλματος κάτι για το οποίο δικαιωθήκαμε με νομοθετική παρέμβαση του μετέπειτα Υπουργού Μεταφορών κ. Βορίδη. Ξαφνικά και μέσα σε περίοδο μεγάλης οικονομικής κρίσης και μείωσης του κύκλου εργασιών του επαγγέλματός μας  η κυβέρνηση ξαναδημιουργεί πρόβλημα με την απόφασή της να συμπεριλάβει σε νέο νομοσχέδιο ρυθμίσεις που δίνουν την δυνατότητα σε διάφορους φορείς του τουριστικού τομέα και όχι μόνο να ασκήσουν μεταφορικό έργο υποκλέπτοντας βέβαια το δικό μας έργο.

Στις προηγούμενες κινητοποιήσεις μας βρισκόσασταν δίπλα μας και με αποφασιστικό τρόπο ενεργήσατε για τα συμφέροντα του κλάδου μας, επιθυμούμε την άμεση παρέμβασή σας προκειμένου να βρεθεί λύση και να αποφευχθεί μια τέτοια κατάσταση, γνωρίζοντας εκ των προτέρων την υπευθυνότητα και την συμπάθεια σας προς τον κλάδο μας.

 

Για το Δ. Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ                                      ΓΙΑΝΝΗΣ  ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ