συναντηση σωματειων 1

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΑΞΙ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ

Posted on Posted in Άρθα

Σήμερα το μεσημέρι με πρωτοβουλία του κ. Σταύρου Καραγκούνη Διευθυντή του Γραφείου του Υπουργού Υποδομών & Μεταφορών πραγματοποιήθηκε συνάντηση των Σωματείων ΤΑΞΙ Αιτωλοακαρνανίας με υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου.

Η συζήτηση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα στράφηκε γύρω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αυτοκινητιστές ΤΑΞΙ στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας και παραδόθηκαν στον κ. Καραγκούνη τα ανάλογα υπομνήματα.

Τέθηκαν σειρά θεμάτων όπως τα μαθητικά δρομολόγια, η επέκταση χρονικής ισχύος των ήδη υπάρχοντων αυτοκινήτων, οι ταμειακές μηχανές αλλά και το θέμα με τις ασφαλιστικές εισφορές.

Ο κ. Σταύρος Καραγκούνης άκουσε με πολύ προσοχή τις θέσεις και απόψεις των εκπροσώπων ΤΑΞΙ και διαβεβαίωσε ότι θα προσπαθήσει να δώσει λύσεις αφού θεώρησε δίκαια και σωστά τα αιτήματα αυτά. Τόνισε ότι πολλά θέματα θα λυθούν με το νέο νομοσχέδιο που σύντομα θα κατατεθεί στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και δεσμεύτηκε για μια νέα συνάντηση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς αυτή την φορά στην Αιτωλοακαρνανία.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ κ. Κώστας Βλάχος αμέσως μετά την συνάντηση δήλωσε χαρακτηριστικά :

"προσήλθαμε σε μια σύσκεψη στην οποία θέσαμε όλα τα τρέχοντα ζητήματα των αυτοκινητιστών στην Αιτωλοακαρνανία και η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ εποικοδομητικό κλίμα. Ελπίζουμε ότι κάποιες από τις θέσεις μας θα γίνουν δεκτές και θα καλυτερεύσει έτσι το επάγγελμά μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την σημερινή μας επίσκεψη στο Υπουργείο τον Αιτωλοακαρνάνα Σταύρο Καραγκούνη που έδειξε αμέριστη κατανόηση στα αιτήματά μας"

Στη συνάντση παρεβρέθρηκαν οι κ. κ. :

Σταύρος Καραγκούνης Διευθυντής Υπουργού Μεταφορών & Υποδομών, Δημήτριος Τσουκαλάς τ. Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εσωτερικών, ο Διευθυντής του Γραφείου Υφυπουργού Μεταφορών, Κώστας Βλάχος Πρόεδρος Σωματείου ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, Λεωνίδας Μάττας Αντιπρόεδρος Σωματείου ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, Νίκος Χονδρός Πρόεδρος Σωματείου Μεσολογγίου, Γιάννης Αλεξανδρής Πρόεδρος Σωματείου ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ, Θωμάς Μπανιάς Γραμματέας Σωματείου ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ,Χριστόφορος Αθανασίου Πρόεδρος Σωματείου ΘΕΡΜΟΥ, Βασίλης Αντωνόπουλος Μέλος Σωματείου ΘΕΡΜΟΥ, Τάσος Ζυγούρης Αντιπρόεδρος Σωματείου ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ, Θωμάς Δράκος Μέλος Σωματείου ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ,Μάκης Κασιδιάρης Ταμίας ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΑΞΙ ΕΛΛΑΔΑΣ & Αντιπρόεδρος ΣΑΤΑ, Βασίλης Σιάσσος Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΑΞΙ ΕΛΛΑΔΑΣ