Υπηρεσίες

Υπηρεσίες

Ραντεβού

Με ένα απλό τηλεφώνημα το Ραδιοταξί Αγρινίου είναι έτοιμο με συνέπεια και ευγένεια να δεσμεύσει ένα ή περισσότερα οχήματα για την εξυπηρέτηση των πελατών του. Παρέχουμε τη
δυνατότητα κάλυψης κάθε τύπου ραντεβού που αφορά σε συγκεκριμένη ώρα και μέρα για οποιοδήποτε προορισμό εντός και εκτός πόλης.

Εταιρικές μετακινήσεις στελεχών

Το Ραδιοταξί Αγρινίου αναλαμβάνει να εξυπηρετήσει τις ανάγκες επιχειρήσεων, εταιρειών και υπηρεσιών σε ο,τι αφορά την ασφαλή και συνεπή μεταφορά των στελεχών και του προσωπικού τους σε κάθε ανάγκη τους, όπως στις περιπτώσεις συνεδρίων, εκθέσεων ή άλλων μεγάλων διοργανώσεων.

Μεταφορά ασυνόδευτων

Τα μέλη μας αναλαμβάνουν την ασφαλή μεταφορά κάθε είδους ασυνόδευτων δεμάτων εντός και εκτός Αγρινίου.

Μεταφορά από και προς ξενοδοχεία

Ενημερώνοντας τη reception του ξενοδοχείου σας, με απόλυτη αμεσότητα, αναλαμβάνουμε την ασφαλή μεταφορά σας από και προς το ξενοδοχείο σας για οποιοδήποτε προορισμό επιθυμείτε εντός ή εκτός Αγρινίου 24 ώρες το 24ωρο.

Μεταφορά παιδιών

Το Ραδιοταξί Αγρινίου αναλαμβάνει την ασφαλή μεταφορά παιδιών στο σχολείο ή τις καθημερινές εξωσχολικές δραστηριότητες τους. Η εμπειρία μας, η συνέπεια μας και το αίσθημα ευθύνης που μας διακατέχει αποτελούν εγγύηση για την ασφαλή μεταφοράς του πολύτιμου “πελάτη” μας.

Ταξίδια

Το Ραδιοταξί Αγρινίου αναλαμβάνει να πραγματοποιήσει ταξίδια ή και να οργανώσει εκδρομές / ταξίδια με τα σύγχρονα και άνετα οχήματα του σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας εσείς επιθυμείτε.

Ξεναγήσεις και Εκδρομές

Τα μέλη του Ραδιοταξί Αγρινίου είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν μια σειρά από διαδρομές σε ιστορικού, θρησκευτικού, αρχαιολογικού ή ψυχαγωγικού ενδιαφέροντος τοποθεσίες, σε τουριστικά θέρετρα και όμορφα ορεινά χωριά, και σε άλλες περιοχές ενδιαφέροντος. Περιμένουμε να ακούσουμε τη δική σας πρόταση για μια διαδρομή.

Παραλαβή από Αεροδρόμια, Λιμάνια, Σιδ. Σταθμούς και ΚΤΕΛ

Αναλαμβάνουμε την ασφαλή και συνεπή μεταφορά επιβατών από και προς αεροδρόμια, λιμάνια, σταθμούς υπεραστικών και αστικών λεωφορείων με ένα απλό τηλεφωνικό ραντεβού με στόχο πάντα τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση.