ραδιοταξι αγρινιου, ταξι αγρινιο, ραδιοταξι αγρινιο

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΠΡΟΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Posted on Posted in Επιστολές

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 59 – ΑΓΡΙΝΙΟ

ΤΗΛ. 26410 – 44616

Αγρίνιο 28 Νοεμβρίου 2011

 

ΠΡΟΣ : ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ : ΠΟΕΙΑΤΑ

Αξιότιμοι κύριοι ,

Το Σωματείο μας αριθμεί 180 μέλη και ασκεί την λειτουργία του από το 1988 προσφέροντας συνεχώς τις υπηρεσίες του στο επιβατικό κοινό της πόλης, αφού σε καθημερινή βάση εξυπηρετεί 7.000 επιβάτες για τις μετακινήσεις τους.

Για την καλύτερη ενημέρωσή και πληροφόρησή σας θα θέλαμε μέσα από την επιστολή αυτή να σας γνωστοποιήσουμε τις θέσεις μας για το ζήτημα των ασφαλιστικών μας εισφορών, αφού θεωρούμε ότι το έργο που επιτελείται είναι πολύ σημαντικό.

Είναι γνωστό ότι τους τελευταίους μήνες η χώρα μας βρίσκεται σε δυσμενή οικονομική θέση με αντίκτυπο σε όλες τις κοινωνικές ομάδες, έτσι και ο δικός μας κλάδος στο Αγρίνιο υφίσταται μεγάλη οικονομική κρίση με ότι συνεπάγεται αυτό.

Σας κάνουμε γνωστό λοιπόν ότι σε ποσοστό 90%  των μελών μας αδυνατεί να καλύψει ακόμη και τις ασφαλιστικές του εισφορές πέρα από τις ανάγκες της καθημερινής επιβίωσης και προσπαθούμε να βρούμε τρόπους έτσι ώστε και ασφαλιστικά να είμαστε καλυμμένοι αλλά και τις εισφορές μας να πληρώνουμε.

Μετά από εκτενή συζήτηση που έγινε στο διοικητικό μας συμβούλιο αποφασίστηκε να αποφανθούμε  σε εσάς ζητώντας την συμπαράστασή και βοήθειά σας στο θέμα αυτό. Η πρόταση μας είναι να αλλάξουμε κατηγορία στον ασφαλιστικό μας φορέα και να υπάρχει και μια μικρή ελαστικότητα για εκείνους που αδυνατούν να πληρώσουν λόγω των συγκυριών που επικρατούν. Σας γνωστοποιούμε την πρόθεση και άλλων σωματείων να προβούν στην κίνηση αυτή και έτσι συνολικά να βρεθεί μια λύση.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων και παραμένουμε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία.

 

Για το Δ. Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΩΣΑΪΔΗΣ                                      ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ