ραδιοταξι αγρινιου, ταξι αγρινιο, ραδιοταξι αγρινιο

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Posted on Posted in Επιστολές

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 59 – ΑΓΡΙΝΙΟ

ΤΗΛ. 26410 – 44616

6977706755

Αγρίνιο 10 Ιανουαρίου 2017

 

ΠΡΟΣ : ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΥΠΟΨΗ :κ. Γιώργου Μελιάδη

Αντιδημάρχου

Αγαπητέ κύριε Αντιδήμαρχε,

Μετά την προσωπική μας συνάντηση σας αποστέλλουμε γραπτώς τις προτάσεις μας σχετικά με την τοποθέτηση στεγάστρων σε αφετηρίες – πιάτσες ταξί.

Όσο αφορά την πιάτσα των δικαστηρίων, μπορούμε να μετακινηθούμε απέναντι όπως προβλέπεται και πιστεύουμε ότι η κατασκευή και η τοποθέτηση στεγάστρου για τις ανάγκες των εργαζομένων των ταξί και του επιβατικού κοινού είναι απαραίτητο.

Για την τοποθέτηση στεγάστρων σε άλλες πιάτσες προτείνουμε τις αφετηρίες στη πλατεία του Αγίου Αντωνίου, στη πλατεία Άρη Βελουχιώτη και στην περιοχή της Πεταλούδας.

Επίσης απαραίτητο κρίνουμε την επέκταση της πιάτσας στη Πλατεία Ειρήνης κατά 2 θέσεις στο πίσω μέρος συνεχόμενες, κάτι που δεν δημιουργεί πρόβλημα και δεν απαιτεί οικονομικό κόστος. Η επανατοποθέτηση της πινακίδας στο πίσω μέρος της πιάτσας στο Συντριβάνι και η διαγράμμιση της ως την οδό Πάνου Σούλου κρίνεται αναγκαία.

Στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας και κατανόησης μεταξύ μας και λειτουργώντας όχι μόνο σαν επαγγελματίες αυτοκινητιστές αλλά και σαν δημότες Αγρινίου με όλες τις υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτό, να τονίσουμε ιδιαίτερα το θέμα του Αστικού Κτέλ που από την μια η πριμοδότηση του θα πρέπει να είναι πιο φειδωλή και από την άλλη θα πρέπει να περιοριστούν τα δρομολόγια κατά 50% τουλάχιστον αφού η κίνηση τους πολλές φορές είναι άσκοπη και επιβαρυντική για το κυκλοφοριακό της πόλης.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων και παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία.

 

                                       Για το Δ. Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΑΧΟΣ                              ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΟΛΦΗΣ